Krakowski Kredens - tradycja galicyjska

Grzyby

Grzyby – przygotowywane z surowców zbieranych w polskich lasach. Najwyższej klasy handlowej grzyby w delikatnej zalewie octowej. Cenione za piękny wygląd, znakomity zapach i wspaniały smak... Przesmażone na maśle kurki są doskonałe do jajecznicy czy do zrobienia sosu kurkowego.

  • Gramatura: 250 g / 170 g
  • Kod EAN : 5907796200636
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym: 12

 

BOROWIK 68%

  • Gramatura: 250 g / 170 g
  • Kod EAN : 5907796200605
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym: 12

 

PODGRZYBEK BRUNATNY 68%

  • Gramatura: 250 g / 170 g
  • Kod EAN : 5907796200643
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym: 12

 

PIEPRZNIK JADALNY (KURKA) 50%

  • Gramatura: 240 g
  • Kod EAN : 5907796200681
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym: 12

 

PIEPRZNIK JADALNY (KURKA) 85%

  • Gramatura: 250 g /170 g
  • Kod EAN : 5907796200629
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym: 12

 

MAŚLAK ZWYCZAJNY 68%

  • Gramatura: 250 g /150 g
  • Kod EAN : 5907796200698
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym: 12

 

OPIEŃKA MIODOWA 60%

« poprzednia 1 następna »
powrót do kategorii produktów